maisema biofly biofly

Tuotteet

tuote

Toimittamamme tuotteet ovat luonnonmukaisia haavanhoitotuotteita joiden tehosta on vankka kliininen näyttö. Toimimme sairaaloiden ja apteekeiden yhteistyökumppanina.

Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita mm. valtimosairauksien ja diabeteksen aiheuttamiin säärihaavoihin, painehaavoihin ja hoitovasteettomien syöpäkasvainten aiheuttamiin haavoihin, sekä traumaattisiin haavoihin.

 

Toukkahoidot

Toukkahoidot ovat tehokas apu vaikeiden haavatulehdusten hoitoon. Nykyaikaisessa toukkahoidossa käytettävät kultakärpäsen toukat kasvatetaan steriileissä valvotuissa laboratorioissa Saksassa.

Toukkien parantava vaikutus perustuu siihen, että päästyään haavan pinnalle ne alkavat erittää sylkeä. Sylki liuottaa haavassa olevaa kuollutta kudosta, jota toukat käyttävät ravinnokseen. Samalla toukat imevät kuolleessa kudoksessa olevat bakteerit ja sulattavat ne. Toukkien erittämällä syljellä on lisäksi solujen kasvua edistävä taipumus. Terveeseen kudokseen niiden sylki ei vaikuta.

Toukat laitetaan haavaan teepussia muistuttavassa harsopussissa, jonka jälkeen haava peitetään sidetaitoksilla. Haava tarkistetaan päivittäin ja hoitoa jatketaan enimmillään 5 päivää. Hoito ei ole potilaalle kivuliasta. Toukkahoito sopii myös potilaille, jotka ovat liian heikossa kunnossa kirurgisia toimenpiteitä varten, erityisesti vanhuksille ja diabeetikoille. Toukkahoito soveltuu myös kotihoidoksi, koska hoito on hyvin yksinkertaista.

Toukkien käyttö haavanhoidossa on jatkuvasti kasvanut nimenomaan hankalien- ja kroonisten haavojen hoidossa. Niillä on parannettu jopa MRSA-bakteerin aiheuttamia sitkeitä haavatulehduksia. Toukkahoidon valtti onkin sen nopeus ja tehokkuus.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Toukkahoidot ovat erityisluvallisia lääkärin määräämiä lääkevalmisteita. Kysy hoitohenkilökunnaltasi lisää hoidosta.

Artikkeleita toukkahoidoista >>

 

Hunajahoidot

Vuosien tutkimukset ja käyttökokemukset osoittavat antibakteerisen Revamil® hunajageelin toimivan hyvin haavanhoidossa. Hunajahoito on turvallinen ja tehokas apu vaikeiden haavatulehdusten hoitoon. Revamil® on valmistettu puhtaasta hunajasta, jota tuotetaan valvotuissa olosuhteissa. Valvottu tuotantoprosessi on takeena sille, ettei tuotteessa ole jäämiä esim. torjunta-aineista ja että tuotteen laatu on aina tasaisen hyvää.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Revamil hunajageeli sisältää runsaasti hunajaentsyymejä, mm. glukoosioksidaasia. Tuotteen korkean sokeripitoisuuden ansiosta osa haavanesteestä sekoittuu Revamilin kanssa ja muodostaa kerroksen joka vahvistaa haavan antibakteerista suojaa.

Revamil haavageeliä voidaan käyttää kroonisten haavojen hoitoon: makuuhaavat, tulehtuneet haavat, kirurgisiin ja sädehoidosta johtuviin syöpähaavoihin sekä pieniin (1. ja 2. asteen) palovammoihin. Hunajahoidon valtti on sen helppokäyttöisyys ja tehokkuus.

Tuotteet

  • Revamil® hydrofiilinen haavageeli (18g/5g)
  • Revamil® hunajalla kyllästetty harsosidos haavanhoitoon (5x5/8x8/10x20cm)
  • Revamil® haavavoide (15g)
  • revamil

 

Käyttoohje, Revamil® harsosidos >>

Käyttoohje, Revamil® haavageeli >>


Artikkeleita hunajahoidoista >>

Tiesitkö…

Nykyään yhä useampi sairaala käyttää kliinisissä olosuhteissa kasvatettuja kultakärpäsen toukkia hyvällä menestyksellä huonosti paranevien haavojen hoitoon. Nämä pienet ”biokirurgit” ovat erinomainen luonnollinen hoitomuoto mm. hankalien ja kroonisten haavojen hoitoon.